Petr Čtvrtníček

Czech actor and comedian

Petr Čtvrtníček
Petr Čtvrtníček - Show Jana Krause 3. 1. 2014 04.png
Petr Čtvrtníček in 2014
Born (1964-04-05) 5 April 1964 (age 58)
Prague, Czechoslovakia
OccupationActor, Comedian
Years active1986–present

Petr Čtvrtníček (born 5 April 1964 in Prague) is a Czech actor and comedian.[1][2]

Selected filmography

  • Kouř (1991)
  • Fany (1995)
  • Tomík (1997)
  • Česká soda (1998)
  • Mazaný Filip (2003)
  • Ivánku, kamaráde, můžeš mluvit? aneb Tak to mi ho teda vyndej (2005)
  • Obsluhoval jsem anglického krále (2006)
  • František je děvkař (2008)
  • Anděl Páně 2 (2016)
  • Pohádky pro Emu (2016)

TV series

  • Česká soda (1993)
  • Gynekologie 2 (2007)
  • Alles Gute (2009)
  • Autobazar Monte Karlo (2015)
  • Přístav (2015)
  • Krejzovi (2018)

Voice

  • Kuky se vrací (2010)
  • Lajka (2017)

References

  1. ^ Švarcová, Alžběta (1 May 2019). "Petr Čtvrtníček: Nejsem takový komik, akorát jsem si vždycky dělal legraci ze všeho a z každého". irozhlas.cz (in Czech). Retrieved 4 January 2020.
  2. ^ "Petr Čtvrtníček: Dal bych výpověď všude. Mně se moc makat nechce". Dvojka (in Czech). 25 June 2019. Retrieved 4 January 2020.

External links

  • Petr Čtvrtníček at IMDb
Authority control Edit this at Wikidata
General
  • ISNI
    • 1
  • VIAF
    • 1
  • WorldCat
National libraries
  • Germany
  • United States
  • Czech Republic
  • v
  • t
  • e